Over Limburg beplating

Uw dak- & gevelspecialist uit het Noorden

Limburg Beplating uit Oldelamer is een jong bedrijf, gespecialiseerd in de verkoop en montage van dak- en gevelbeplating. Door jarenlange ervaring in de bouwwereld is er bij Limburg Beplating veel kennis en kunde in huis. Wij kennen de aandachtspunten in onder andere de utiliteitsbouw en de agrarische bouw. Iedereen kan daarom rekenen op advies op maat, een goede service en een snelle en betrouwbare levering.

Wij leveren dak- en gevelbeplating voor nieuwbouw-, verbouw- en renovatieprojecten. Ontzorgen, een gedegen voortraject en efficiënt werken zijn drie belangrijke peilers van ons bedrijf. Op deze manier kunnen wij alle projecten kwalitatief hoogstaand uitvoeren voor een interessante prijs. Van kleine klussen tot grote bouwprojecten: al onze klanten kunnen rekenen op persoonlijke aandacht, gedegen projectbegeleiding, korte lijnen en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Wij leveren uitsluitend dak- en gevelbeplating van toonaangevende A-merken, zodat een hoge kwaliteit en een lange levensduur gegarandeerd zijn. Zowel aannemers, bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor de aanschaf en montage van dak- en gevelbeplating.

Wilt u weten wat Limburg Beplating voor ú kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Wij komen ons graag voorstellen in een persoonlijk gesprek. Graag tot ziens!

  • Onze diensten

    Onze diensten

    Limburg Beplating B.V. staat op het gebied van dak- en gevelbeplating voor de meest uiteenlopende zaken voor u klaar

    Lees meer
  • Theo Limburg Theo Limburg

    "Door jarenlange ervaring in de bouwwereld is er bij Limburg Beplating veel kennis en kunde in huis"