Diensten

Limburg Beplating B.V. staat op het gebied van dak- en gevelbeplating voor de meest uiteenlopende zaken voor u klaar. Bij ons heeft u één vast aanspreekpunt, zodat u snel, efficiënt en via korte lijnen met ons kunt communiceren. In sommige gevallen maken we gebruik van de expertise van andere, gespecialiseerde bedrijven. Zo werken we samen aan een optimaal eindresultaat.

  Asbestsanering

Wij stellen het asbestinventarisatierapport voor u op en regelen de (mogelijk benodigde) sloopmelding of omgevingsvergunning. Ook verzorgen wij de gecertifieerde asbestsanering en voeren wij de asbesthoudende materialen voor u af.

  Enkelwandige stalen of dubbelwandige geïsoleerde dak- en gevelbeplating

Alle soorten uitvoeringen zijn mogelijk voor dak- en gevelbeplating. Door de vele mogelijkheden kunnen wij uw wensen realiseren.

  Golfplaten en prefab betonnen wandplaten

Daarnaast leveren en monteren wij ook golfplaten en prefab betonnen wandpanelen, zodat wij uw klus volledig kunnen uitvoeren.

  Licht-, ventilatieplaten en de bijbehorende nokken

Natuurlijk daglicht in uw (agrarische) bedrijfsgebouw verhoogt de productiviteit en de gezondheid van mens en dier. Daarbij is ventileren in elke ruimte belangrijk. Bij Limburg Beplating kunt u kiezen voor diverse licht-, ventilatieplaten en nokken. Wij leveren alle gangbare modellen in diverse formaten en adviseren u graag over de voor u meest geschikte uitvoering.

  Zonnepanelen

Wilt u profiteren van uw eigen, duurzame zonne-energie? Limburg Beplating adviseert u graag over zonnepanelen.

  • Onze diensten

    Onze diensten

    Limburg Beplating B.V. staat op het gebied van dak- en gevelbeplating voor de meest uiteenlopende zaken voor u klaar

    Lees meer
  • Theo Limburg Theo Limburg

    "Door jarenlange ervaring in de bouwwereld is er bij Limburg Beplating veel kennis en kunde in huis"